WhatsApp%20Image%202020-09-02%20at%2016.

"שלום ונעים מאוד להכיר אני הדסה יוסף, או בקיצור 'אדוס', הידיים, הלב והטעם מאחורי "אדוס קובנה". 


נולדתי וגדלתי כבת לחקלאים ממושב תנובות, בבית שבו המטבח של אמא ושל סבתא תמיד היה במרכז הפעילות.


כבר מילדות אהבתי לבשל ולאפות במטבח יחד עם אמי וסבתי, התעניינתי בכל מה שקורה וכמובן שגם אהבתי לאכול ממטעמיהן.
את הכל אהבתי, חוץ מהקובנה של סבתא שלי.


סבתי (שהייתה זו שנתנה לי את הכינוי 'אדוס') ראתה שאני מפונקת ולא אוהבת לאכול את הקובנה הרגילה שהיא מכינה ולכן הייתה מכינה לי קובנה מיוחדת, שונה משל כולם. בכל שבת וחג, לכולם הייתה הקובנה המסורתית הרגילה ורק לי הייתה את הקובנה שלי, שסבתי הכינה במיוחד. 
משבת לשבת, מחג לחג, כולם התחילו לבקש לטעום, עד שלבסוף נזנח המתכון הרגיל וכולם העדיפו את הקובנה המיוחדת של אדוס.


כשהתבגרתי, סבתא העבירה את המתכון והידע אליי והיום אני שמחה לחלוק את הטעם אתכם.
אני מקווה שתטעמו ותהנו ממעשה ידיי וגם אתם תעדיפו את הקובנה והג'חנון של אדוס.
בתאבון ולבריאות, אדוס !

WhatsApp%20Image%202020-09-03%20at%2016.