top of page

אז מה באמת אוכלים ליד הג'חנון והקובנה?
התרגלנו לחשוב שרסק וביצה סוגרים לנו את הפינה, אבל בבית של אדוס אוהבים לפתוח שולחן כמו שצריך. 

לכל אחד מהמשפחה יש את הסלט שהוא אוהב, את מה שאני מכינה במיוחד בשבילו. כי ככה זה פינוקים של בית.

בתיאבון :)

חיפוש

עודכן: 5 בנוב׳ 2020




מצרכים:


ביצים, מלח


הוראות הכנה:


מרתיחים ביצים לביצים קשות. ( לא לשכוח להוסיף מלח במים)

לאחר מכן, שופכים מעט מים מהסיר בו הרתחתם את הביצים עד אשר המים יכסו חצי גובה את הביצים, ומכניסים את הסיר עם הביצים בלילה לתנור (או פלטה) ללא המכסה עד הבוקר.

אם אתם מכינים גחנון ולא קובנה אחרי שהרתחתם את הביצים לביצים קשות ניתן לשים אותם בסיר של הגחנון בתנור על נייר אפייה מעל הגחנונים ולסגור את הסיר.





13,751 צפיות0 תגובות

עודכן: 5 בנוב׳ 2020




מצרכים:



עגבניות שרי, כוסברה, שמן זית, לימון, מלח, צנוברים


הוראות הכנה:


חותכים את העגבניות שרי לחצי, שמים כפית שמן זית, מערבבים ונהנים :)





171 צפיות0 תגובות
1
2
מה אוכלים ליד הקובנה
bottom of page