אז מה באמת אוכלים ליד הג'חנון והקובנה?
התרגלנו לחשוב שרסק וביצה סוגרים לנו את הפינה, אבל בבית של אדוס אוהבים לפתוח שולחן כמו שצריך. 

לכל אחד מהמשפחה יש את הסלט שהוא אוהב, את מה שאני מכינה במיוחד בשבילו. כי ככה זה פינוקים של בית.

בתיאבון :)

חיפוש




מצרכים:


15 עגבניות אדומות, 4 גמבות, 10 שיני שום, 5 פלפלים חריפים ירוקים, רסק עגבניות, מלח, סוכר, פפריקה מתוקה, שמן קנולה


הוראות הכנה:


מטגנים תחילה קוביות קטנות של גמבות עם שמן, לאחר מכן מוסיפים את העגבניות (אחרי שחלטנו וקילפנו אותם מהקליפה, חתוכות לקוביות גסות) ואת הפלפלים החריפים החתוכים לקוביות קטנות ומבשלים ומערבבים כל כמה דקות עם מכסה פתוח לאידוי הנוזלים.

לאחר כשעתיים שרוב הנוזלים התאדו מוסיפים מעט רסק עגבניות, שיני שום טריות כתושות, מלח וסוכר בכמות שווה, ופפריקה אדומה לפי הטעם.

מבשלים הכל יחד לחיבור הטעמים עוד כחצי שעה על אש נמוכה על לקבלת המרקם הרצוי





113 צפיות0 תגובות

עודכן ב: 5 נוב 2020




מצרכים:


אבוקדו , עלי בזיליקום, לימון, שמן זית, מלח פלפל


הוראות הכנה:


חותכים אבוקדו לקוביות קטנות, ומתבלים בלימון, שמן זית, ומלח פלפל, ומפזרים למעלה עלי בזיליקום קצוצים גס.





72 צפיות0 תגובות

עודכן ב: 5 נוב 2020




מצרכים:


גבינה בולגרית 9%, זיתים קלמטה מגולענים, זעתר, סחוג, שמן זית, מלח פלפל


הוראות הכנה:


חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות, חותכים את הזיתים לחצי, מטבלים הכל עם מעט סחוג, שמן זית, זעתר, ומלח פלפל לפי הטעם.





56 צפיות0 תגובות
1
2
מה אוכלים ליד הקובנה