מצרכים:
15 עגבניות אדומות, 4 גמבות, 10 שיני שום, 5 פלפלים חריפים ירוקים, רסק עגבניות, מלח, סוכר, פפריקה מתוקה, שמן קנולה
הוראות הכנה:
מטגנים תחילה קוביות קטנות של גמבות עם שמן, לאחר מכן מוסיפים את העגבניות (אחרי שחלטנו וקילפנו אותם מהקליפה, חתוכות לקוביות גסות) ואת הפלפלים החריפים החתוכים לקוביות קטנות ומבשלים ומערבבים כל כמה דקות עם מכסה פתוח לאידוי הנוזלים.
לאחר כשעתיים שרוב הנוזלים התאדו מוסיפים מעט רסק עגבניות, שיני שום טריות כתושות, מלח וסוכר בכמות שווה, ופפריקה אדומה לפי הטעם.
מבשלים הכל יחד לחיבור הטעמים עוד כחצי שעה על אש נמוכה על לקבלת המרקם הרצוי